Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2017 » Июль » 06

Літо – чудовий час для гарного відпочинку, але щоб він був корисним та безпечним, треба дотримуватись нескладних правил безпеки. Пам’ятайте: небезпечними можуть бути сходи, підвали, горища, будівельні майданчики, ліфти тощо. Під час ігор у небезпечних місцях можна одержати травми й каліцтва різного ступеня тяжкості. Не можна брати до рук незнайомі предмети, кидати їх у вогонь, гратись ними. Найкраще повідомити про місце їхнього знаходження Державну службу з надзвичайних ситуацій (ДСНС) або міліцію (тел. 102). Під час відпочинку на узбережжі слід обов'язково дотримуватись правил поведінки на воді й поблизу неї. Одяг та взуття для ві ... Читать дальше »

Просмотров: 454 | Добавил: Оксана | Дата: 06.07.2017 | Комментарии (0)

Проведи мене, мамо, будь ласка,
Проведи до воріт.
Хай простелиться доля, мов казка,
Мені, рідна, услід.

  Востаннє провели  батьки до порогу рідної школи своїх дітей . На подвір’ї  уже чекали  їх друзі, вчителі, велика  шкільна родина.  В серці кожного випускника вирувало море почуттів: радість, сум, тривога, неспокій, гордість …Батьки стримували сльози радості за своїх дітей, адже хтось вперше, а дехто востаннє проводжав свою дитину у доросле життя. В наро ... Читать дальше »

Просмотров: 841 | Добавил: Оксана | Дата: 06.07.2017 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz