Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2017 » Сентябрь » 28

Yes

 

 Учителю! Пораднику і друже
     Ви вибрали дорогу непросту
      Ми Вам сьогодні дякуємо дуже
       За Вашу працю  вчительську святу.

  Один раз в рік учні мають можливість подякувати своїм вчителям за терпіння, підтримку та   залізні нерви. Щороку в нашій школі  учні 11 класу створюють святкову атмосферу в школі, пробують себе у ролі вчителів та адміністрації, організовують цікаві перерви,  флешмоби , відзначають вчителів у різних номінаціях.< ... Читать дальше »

Просмотров: 756 | Добавил: Оксана | Дата: 28.09.2017 | Комментарии (0)

Yes

Шкільне самоврядування є важливою складовою шкільного життя. Воно поєднує учнівський колектив та адміністрацію школи. Кожен учень може взяти участь у житті школи своїми рішеннями, пропозиціями, активною позицією. Учнівське самоврядування покликане зробити позакласне життя учнів цікавим та корисним. 20 вересня  відбулося засідання активу, на якому президент учнівського самоврядування Сеньків Софія ознайомила присутніх із складом  активу, старостатом та основними напрямками роботи шкільного парламенту. 
  Бажаємо нашій юній адміністрації процвітання, підтримки , вдалих ідей та цікавих задумів. 

... Читать дальше »

Просмотров: 520 | Добавил: Оксана | Дата: 28.09.2017 | Комментарии (0)

 Всім відомо, що здоров’я – це найцінніший скарб. Саме тому учні нашої школи розуміють наскільки важливо займатись фізичною культурою і спортом.
    З метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганді здорового способу життя, формування в учнів фізичного і морального здоров’я з 18 вересня по 22 вересня в школі проводився Олімпійський тиждень.
   В рамках  тижня в закладі було проведено: виставку малюнків (початкова школа) та плакатів (5-11), змагання «Олімпійське лелеченя» (учні 5 і 6 класів),  «Веселі старти» (початкова школа), змагання з футболу, волейболу та настільного тенісу. А також підготували флешмоб «Ми за здоровий спосіб життя». На виховній годині вчитель фізичного вихова ... Читать дальше »

Просмотров: 483 | Добавил: Оксана | Дата: 28.09.2017 | Комментарии (0)

Yes

Адаптаційний період – є важливим етапом в житті кожної дитини. Діти в цей час дуже напружені не тільки фізично, а й психологічно. Допомогти учням найменш болісно пройти період адаптації до нових умов, пов’язаних зі зміною зовнішніх обставин і внутрішніми змінами, - важливе завдання психологічної служби. Тому, для своєчасного виявлення труднощів в адаптації першокласників та п’ятикласників, через які можливе виникнення такого явища, як шкільна дезадаптація, соціальним педагогом було проведено ряд  психодіагностик:
-    проективний тест особистих відношень, соціальних емоцій і ціннісних орієнтацій &l ... Читать дальше »

Просмотров: 667 | Добавил: Оксана | Дата: 28.09.2017 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz