Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 203
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2017 » Декабрь » 05

Yes

26 листопада класний керівник 1 класу Корпан О.В. спільно з практичним психологом та соціальним педагогом провела батьківські збори.  Мета: адаптаційний період першокласників до навчання. Збори розпочалися з виступу класного керівника, яка наголосила на поведінці дітей, мотивації до навчання, висвітлила певні організаційні питання. Опісля з доповіддю виступила соціальний педагог Фуцяк О.М., яка ознайомила батьків з результатами методик, наголосила на проблемних моментах  у навчанні та загальному розвитку дітей. Доповідь завершилася порадами батькам – «Один день  - без нотацій!» Завершила свою ... Читать дальше »

Просмотров: 743 | Добавил: Оксана | Дата: 05.12.2017 | Комментарии (0)

Yes

Початок навчання в школі - один з найбільш складних і відповідальних моментів в житті дітей як в соціально - психологічному, так і у фізіологічному плані. Проблема підготовки учнів до життя в новому соціально економічному і культурному просторі знаходить особливу актуальність в зв'язку з виникаючими питаннями про ефективність початкового етапу навчання.
Щорічно робота психолога починається з періоду адаптації дітей, які прийшли в перший клас, та дітей, які переходять з молодшої школи в середню, тобто п’ятикласники. 
Доволі складний цей процес для першачків. Хоча вони вже пройшли цілий рік підготовки, але повертаючись у школ ... Читать дальше »

Просмотров: 889 | Добавил: Оксана | Дата: 05.12.2017 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz