Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Апрель » 24

    ЗапоруYesка щасливого життя – здорові стосунки. Діти, яким вдалося встановити здорові міжособистісні стосунки, краще та повніше реалізують себе, легше долають труднощі у житті. Педагог – організатор Пришлюк Н.В. провела серію тренінгових занять з учнями 5 класу з метою побудови здорових міжособистісних стосунків в класі. Під час виконання тренувальних вправ учні розвивали такі соціальні якості, як асертивність, толерантність, самоповагу і повагу до інших, відпрацьовували навички комунікації: уміння слуха ... Читать дальше »

Просмотров: 587 | Добавил: Оксана | Дата: 24.04.2018 | Комментарии (0)

Yes

    Учнівське самоврядування – це важлива ділянка у роботі будь-якого навчального закладу. Організувати та керувати роботою даного органу надзвичайно складно, адже сучасні діти амбітні, креативні та безпосередні у будь-яких своїх починаннях. Лідери підхоплюють будь-які цікаві ідеї та проекти, організовують різноманітні акції та завжди відкриті до спілкування та навчання.

     

Місяць квітень для наших лідерів був насичений різноманітними подіями, серед яких участь у щорічній благодійній акці ... Читать дальше »

Просмотров: 461 | Добавил: Оксана | Дата: 24.04.2018 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz