Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 203
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2019 » Апрель » 01

Yes

 Працівники психологічної служби в березні продовжили роботу щодо виявлення булінгу методом анкетування та діагностики. Протягом місяця були проведені наступні методики: методика на визначення спрямованості особистості (учні 7,11 класів); методика «Агресивна поведінка» (учні 7-11 класів); методика «Ваша самооцінка» (учні 5-11 класів); анкета для учнів «Булінг та його прояви в підлітковому віці» (учні 7-11 класів). Класні керівники були ознайомлені з результатами діагностик, в результаті чого провели виховні години на теми: «Булінг у дитячому середовищі», «Насильство в дитячому ... Читать дальше »

Просмотров: 823 | Добавил: Оксана | Дата: 01.04.2019 | Комментарии (0)

Yes                  27 березня команда нашої школи «Еколог» взяла участь в обласному конкурсі колективів екологічної просвіти на тему «Моя мала Батьківщина». Дівчата не тільки продемонстрували свою майстерність, але і знайшли нових друзів серед юних екологів Івано-Франківщини. Кожна команда мала можливість проаналізувати свій виступ та виступ інших команд, зокрема підготовку декорацій та костюмів. Ми гідно представили Болехівщину, завдяки  колективній роботі вчителів нашої школи. Сподіваємос ... Читать дальше »

Просмотров: 505 | Добавил: Оксана | Дата: 01.04.2019 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz