Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 203
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2020 » Январь » 31

Учні 5-го та 6-го клаYesсів долучилися до ІІ Флешмобу креативних ідей «Вікно у зиму». За сприяння класних керівників та разом з учителем трудового навчання, діти показали всій країні гідний приклад оформлення зимових вікон свого класу. Крім того, п’ятикласники стали лідерами народних уподобань, ввійшовши в двадцятку найкращих. За досягнуті успіхи учні отримали Сертифікати учасників проекту, а вчителі – Подяки за організацію Флешмобу у своєму дитячому колективі.

 

&n ... Читать дальше »

Просмотров: 241 | Добавил: Оксана | Дата: 31.01.2020 | Комментарии (0)

Yes29 січня 1918 рік – подія, яка набула для українського народу символічного значення. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну. Ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як сьогоднішні захисники України на сході, слугують гідним прикладом нашим майбутнім поколінням.

   Проведення таких заходів дає можливість формувати в учнів почуття патріотизму, виховувати власну національну гідність, гордість за свою Батьківщину та повагу до історії українського народу. Нехай пам’ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буд ... Читать дальше »

Просмотров: 282 | Добавил: Оксана | Дата: 31.01.2020 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz