Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2021 » Апрель » 23

Сьогодні, коли без Інтернету та цифрових технологій важко уявити собі життя та роботу, здається, що книга відступає на другий план. Але це зовсім не так. В цьому переконані і п’ятикласники, які разом з класним керівником Фуцяк О.М. долучилися до святкування Всесвітнього дня книги та авторського права.
Вчитель ознайомила дітей з різними видами книг та книгами для дітей, які не бачать, не чують, не розмовляють та мають аутизм. Учні підбирали прикметники до слова «книга», переглядали відео про незвичайні бібліотеки та найдивовижніші книги світу, виконали вправу «Читання по-різному». 
З ... Читать дальше »

Просмотров: 168 | Добавил: Оксана | Дата: 23.04.2021 | Комментарии (0)

Учень 4 класу Цюцюра Святослав та учениця 8 класу Филик Валерія взяли участь у Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови ім. Петра Яцика, що вперше проводився в дистанційному форматі на освітній платформі HUMAN та охопив понад 40 тисяч учнів та студентів з усіх областей України. До виконання завдань першого етапу марафону долучилися 25 670 конкурсантів. Усі чотири етапи подолали 11 555 конкурсантів, в тому числі, і учні Гузіївської школи.
Святослав та Валерія отримали іменні сертифікати, що зазначають успішне проходження всіх 4-ох етапів конкурсу (21 місце серед учнів 4-го класу та 12 місце серед учнів 8-го ... Читать дальше »

Просмотров: 174 | Добавил: Оксана | Дата: 23.04.2021 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz