Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 203
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2017 » Декабрь » 10 » Бережи в собі людське!
00:12
Бережи в собі людське!

     Yes      27 листопада стартувала акція "16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА" з метою привернення уваги до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї та школі, недопущення випадків насильства щодо дітей та підлітків, забезпечення рівних прав та попередження негативних явищ.
                 Є у світі цінності, над якими не владний час: світ, що оточує нас, сонце і небо,  шурхотінням листя в лісі,  шум морського прибою… А ще  існує інший світ, світ, який живе  в кожному з нас. Світ з його моральними цінностями, розумінням добра і зла, любові і ненависті, відваги і підлості, безкорисливості і егоїзму.  Саме про людські цінності говорили учні під час заняття «Бережи в собі людське», яке провела педагог-організатор Пришлюк Н.В. Учні 6-7 класів проаналізували свої дії та вчинки, оц
інили свої риси характеру, вибудували «Будинок особистості» та написали лист до себе в майбутньому. Діти зробили висновок, що порядність і гідність потрібні людині у будь-які часи, особливо сьогодні, в час розбудови нашої країни.

 

 

YesYes YesYesYes Yes

YesYes

 

Переглядів: 738 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz