Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2020 » Февраль » 17 » «Це важливо» (#мипоручзтобою)
14:37
«Це важливо» (#мипоручзтобою)

Учні 7-8Yes класів приєдналися до уроку-флешмобу  «Це важливо» (#мипоручзтобою) з нагоди Міжнародного дня дітей, хворих на рак, який відзначається 15 лютого. Мета цього дня — покращити інформування суспільства про проблеми дитячих онкологічних хвороб. Урок розпочався з розповіді «Історія про золоту стрічку». Учні разом з соціальним педагогом обговорювали наступні питання: як і чому виникає рак? Які бувають види пухлин? Що таке «лейкемія»? Чи передаються дитячі онкологічні захворювання у спадок? Учні працювали в групах, переглядали відео, готували сюжет на тему «Вся правда про рак», проєкти «Рак – не вирок», «Видатні люди, які перемогли рак». Вкінці, учні писали спільне побажання для дітей з даною проблемою. 
Це день, коли можна в черговий раз нагадати суспільству про те, що дитячий рак – це проблема кожного, про те, що дитячий рак може бути виліковний, про те, що діти мають право на найкраще і своєчасне лікування і догляд.

 

 

 

Yes Yes Yes

Yes

Переглядів: 247 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz