Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2021 » Ноябрь » 4 » "ДЕНЬ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ"
15:59
"ДЕНЬ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ"

   Сьогодні проходив онлайн-форум учнівського самоврядування на тему "ДЕНЬ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ". Присвячений він ювілейній даті від дня народження Богдана Гаврилишина - українського, канадського, швейцарського економіста, громадського діяча, мецената, іноземного члена НАН України, президента Благодійного "Фонду Богдана Гаврилишина".
   Головною місією Фонду стала підготовка нової генерації молодих українців, здатних на власному досвіді осягнути особливості функціонування найкращих країн Європи та сформувати критичну масу людей, яка в майбутньому трансформує Україну.
   У 2014 році під час Революції гідності Богдан Гаврилишин створив документ – «Декларацію відповідальності людини», у 15 пунктах якої він відобразив різні види відповідальності людини, що можуть стати дороговказами до більш демократичного, інклюзивного та ефективного суспільства з точки зору гуманістичних цінностей.

Переглядів: 173 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz