Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 203
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Декабрь » 10 » «Дітей виховують батьки, а батьків?»
12:55
«Дітей виховують батьки, а батьків?»

          Yes І у батьків, і у вчителів в центрі уваги дитина. З однієї сторони дитина зростає у сім’ї і у неї є батьки. З іншої сторони дитина розвивається у шкільному соціумі, де її щодня супроводжує учитель. З кожного боку постають питання різної складності. Чи можна вирішити всі завдання окремо, самотужки? Ні! Отже, мета щодо виховання дітей і у батьків, і у вчителя однакова. Щоб виховати дитину такою, як ми хочемо, потрібно організувати творчу співпрацю вчителів, учнів, батьків у навчально-виховному процесі. 
     29 листопада класний керівник 5 класу Онопрійчук І.М. організувала батьківські збори, які й розпочала з власного виступу, висвітливши питання навчання та поведінки учнів 5-го класу. Практичний психолог Кулак Н.М. та соціальний педагог Фуцяк О.М. ознайомили батьків з результатами діагностичних обстежень, де вони самі могли бачити роботи своїх дітей. Зробивши висновки було надано рекомендації  та поради: «50 фраз, які хоче чути дитина», «Батькам на замітку!», «Як спілкуватися з дитиною.». Також з батьками проведено тестування: «Дітей виховують батьки, а батьків?», після якого було активне обговорення та кожен отримав буклет «Я – п’ятикласник!».
     7 грудня відбулися батьківські збори, які організувала класний керівник    1-го класу Данилишин Н.С. Збори розпочалися з виступу практичного психолога Кулак Н.М., яка розкрила завдання і цілі Нової української школи, а  соціальний педагог Фуцяк О.М., доповнила виступ презентацією «Як зіпсувати дитині перший рік у школі: 7 головних помилок батьків». Крім цього, ознайомили батьків з результатами проведених діагностик, де вони також мали можливість бачити роботи своїх дітей. І так само протестували їх: «Чи хороші ви батьки?», а  на завершення  усі батьки отримали буклети «Непроста ситуація – адаптація».

 

Yes Yes Yes Yes Yes Yes

Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes YesYes

Yes Yes Yes Yes

Переглядів: 466 | Додав: Оксана | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz