Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2021 » Февраль » 10 » Вебінар для учнівського самоврядування
15:53
Вебінар для учнівського самоврядування

 Yes   У вересні 2020 року відбувся онлайн-вебінар на тему: "Протидія та реагування на випадки насильства над дітьми в умовах дистанційного навчання в період COVID-19". Організатором заняття є ГО "Ла Страда-Україна" і проводилося воно для лідерів учнівського самоврядування. Від нашої школи участь у вебінарі взяла голова учнівського самоврядування Лілія Сеньків. Всі учасники вебінару нещодавно отримали листи-подяки.
    Громадська організація "Ла Страда-Україна" (www.la-strada.org.ua) – одна з провідних неурядових організацій України у сфері захисту прав жінок та дітей. ГО працює в Україні з 1997 року у напрямках протидії домашньому насильству, торгівлі людьми, ґендерній дискримінації, захисту прав дітей та підтримки ВПО. На базі організації працюють дві національні "гарячі" лінії: Національна дитяча "гаряча" лінія та Національна "гаряча" лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та дискримінації. 

 

 

Yes

Переглядів: 171 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz