Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2022 » Ноябрь » 14 » Добро крокує по планеті!
15:07
Добро крокує по планеті!

Дуже доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього дня Доброти. Воно створене з метою донести до громадськості, що люди повинні допомагати один одному і тим, хто потрапив у біду. Всесвітній день доброти є одним із найдобріших свят. Відзначати це свято просто – варто лише зробити хоча б найменшу, але добру справу. Навіть прості слова підтримки тому, хто їх потребує, будуть неоціненною допомогою. До того ж, допомога оточуючим – дуже хороший спосіб поліпшити своє життя.

14.11.2022р. психологічна служба Гузіївського ліцею провела заходи до Всесвітнього дня доброти з дітьми 2-го та 5-го класів, а саме: відеопрезентація «День доброти»; асоціативний кущ «Добро»; лего: «У Країні добрих справ»; деформовані прислів’я про добро; тест-вікторина «Добро крокує по планеті»; добро-читанка: оповідання про добро з завданнями; складали прислів’я і приказки про добро і доброту; читанка-розмальовка до Дня доброти; фізкультхвилинка «Ми добрі діти!»

 

 

 

 

 

 

 

 

Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes YesYes Yes Yes Yes

Переглядів: 102 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz