Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 203
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2019 » Июль » 6 » І буде взята ваша висота!
00:14
І буде взята ваша висота!

У кYesожного з нас – свій випускний бал… Усе життя згадуєм усмішки друзів, сльози батьків, свою випускну сукню, і …прощальний вальс… Сум і радість, спогади і сподівання, мрії і підсумки пройдених доріг – усе це випускний вечір! Урочистий і бентежний, неповторний і незабутній…
 Трепетною  та ніжною   була  урочиста частина  випускного вечора і у випускників  нашої школи. Тихі та скромні учениці
11 класу здивували всіх присутніх своїми вечірніми сукнями, а сором’язливі хлопці стали впевненими юнаками. Схвильовано спостерігали за  своїми дітьми батьки, а вони  насолоджувалися своїм святом, своєю перемогою…. Директор школи Сеньків Наталія Борисівна не тільки вручила випускникам атестат, але, як і завжди, добрим словом нагородила кожного учня. Вся урочиста частина, від музичного супроводу і до слів ведучих, була пронизана теплими словами та побажаннями для випускників. Впевнені, що кожен з них обов’язково досягне успіхів у житті, стане висококваліфікованим спеціалістом і просто щасливою людиною.

YesYes YesYes Yes Yes

Yes

YesYesYesYesYesYesYes

Переглядів: 457 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz