Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Март » 17 » «Іду з дитинства до Тараса»
00:02
«Іду з дитинства до Тараса»

YesІсторія мого життя становить частину 
історії моєї батьківщини. 

Тарас Шевченко

          Серед тих визначних діячів, чиї серця, помисли, талант спрямовані на служіння народові, чия душа сповнена високої любові до Батьківщини, Шевченко по праву займає почесне місце, бо з таким вогнем у душі захищав свободу і незалежність вітчизни, честь і гідність народу. Безсмертне ім’я великого українського поета і художника Т. Г. Шевченка відоме скрізь як ім’я людини, що віддала своє життя боротьбі за свободу українського народу. 
        15 і 16 березня 2018р. в Гузіївській ЗОШ І-ІІІст. були проведені дні вшанування пам’яті національного генія, народного поета України Тараса Григоровича Шевченка. З метою поглиблення знань учнів та вияву поваги і любові до Кобзаревого слова відбулася низка різноманітних  заходів. Зокрема 16 березня керівником гуртка «Театральне мистецтво» БДЮТ Сеньків С. І., було проведено гру-подорож «Іду з дитинства до Тараса» серед молодших вихованців гуртка та учнів початкової школи.
           Беручи участь у грі-подорожі, діти зупинялися на станції «Поетична»,  «Пісенна», «Дерево життя», «Калинонька» (розгадування кросвордів), «Млин» (розгадування ребусів), які доповнювалися мультимедією. Учасники подорожі мали можливість поспівати в караоке, виконуючи твори Шевченка. Та найбільше всім
запам’яталася фізкультхвилинка  «Весна», де весело рухалися під виконання пісні Т.Г. Шевченка «Тече вода з-під явора…» 
       Підводя
чи підсумок плідної праці, діти висловлювали свої думки стосовно гри-подорожі та поділилися своїми враженнями. На закінчення свята, в пам’ять невмирущого Кобзаря,  всі присутні виконали пісню «Думи мої, думи мої», а команди отримали грамоти і солодкі подарунки від керівника гуртка.
               Керівник гуртка «Театральне мистецтво» БДЮТ  - Сеньків С. І.

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes

Yes Yes

Переглядів: 552 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz