Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2022 » Апрель » 13 » Катехизація – це Боже покликання!
11:59
Катехизація – це Боже покликання!

 Катехизація дітей і моYesлоді в школі та в церкві була і залишається головним пріоритетом усіх християнських церков. А особливо в теперішній час війни, коли кожен із нас потребує молитви, покаяння, прощення і Божої опіки за свої сім’ї, Україну.
Закінчується п’ятий тиждень Великого посту. Піст – це Божий заклик відчути біль інших, несправедливо скривджених війною, відкинутих суспільством і тих, які цілком байдужі до інших. Катехизувати, тобто передавати віру, - це Боже покликання, вкладене в саму суть Таїнства Хрещення. Так, за сприяння отця Романа Зозулі, 09.04.22 року відбулася зустріч настоятельки Гошівського жіночого монастиря Пресвятої Родини сестри Вікендії з учнями Гузіївського ліцею, яка наголосила присутнім про постійне заступництво Пресвятої Богородиці Діви Марії над українським народом. Під час зустрічі панувала напівігрова, творча атмосфера. Учасники ознайомились з основами віри, знаннями Божих Законів, дотриманням християнських свят та постів, послухали роздуми про Христове Воскресіння.
Такі навчання є корисними не лише для дітей, але і для дорослих, передусім, для духовного зростання молодого покоління, потреба в якому сьогодні так необхідна.

 

YesYesYes

YesYesYes

Yes

Переглядів: 100 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz