Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2022 » Апрель » 13 » Хресна дорога за мир в Україні
12:52
Хресна дорога за мир в Україні

Ісус сказав: «ПрийдіYesть до мене всі, - втомлені і обтяжені, і я заспокою вас…»
10 квітня, в п’яту неділю Великого посту, в Гузіївській громаді пройшла спільна Хресна дорога парафіян греко-католицької та православної конфесій «За мир в Україні». Миряни села разом з вимушеними переселенцями України єдналися в молитві, заносячи прохання до Господа Бога за припинення війни та за мир в Україні. 
Богослужіння очолили місцеві священники Роман Зозуля, Володимир Савчин, Петро Коваль та Ярослав Кирик (ПЦУ) . 
Під музичний супровід страсних пісень хресне знамення почергово несли учні та вчителі ліцею, медичні працівники, дідусі та бабусі, молодь села, вимушені переселенці, самооборона та всечесні отці. 
Художнє читання стацій з розважаннями проникливо і зворушливо торкалося до кожного серця учасників Хресної ходи.
З благословення отців прозвучали особливі молитовні наміри за єдність, самопожертву та любов. Парафіяни в молитвах просили заступництва Божої Матері для українських воїнів-захисників, їхніх родин, всього українського народу. 
Наприкінці Хресного ходу до присутніх у храмі Положення ризи Української греко-католицької церкви звернувся отець Роман Зозуля, наголосивши, що наша держава в даний час також іде своєю Хресною дорогою і запевнив, що добро переможе зло, а світло – темряву.
Організаторами молитви виступила громада села за ініціативи настоятеля храму Положення ризи Української греко-католицької церкви Романа Зозулі та при активній участі вчителів Наталії Пришлюк, Романа Павлишина, Світлани Сеньків.  

YesYesYes

Yes YesYes

YesYesYes

YesYesYes

Yes Yes

 

 

Переглядів: 127 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz