Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2022 » Ноябрь » 25 » «Клімат змінюється. Твої дії»
12:47
«Клімат змінюється. Твої дії»

17.11.2022 року в приміщенні Болехівського міського Будинку дитячої та юнацької творчості, проходив   І етап обласного конкурсу колективів екологічної просвіти (агітбригад) на тему «Клімат змінюється. Твої дії», з метою активізації учнівської молоді щодо вирішення екологічних і природоохоронних проблем, формування екологічної свідомості, дбайливого ставлення до природи, підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності в учнівських колективах.
Заявки на участь у І етапі подали 8 команд Болехівської міської ради. 
За рішенням журі конкурсу, перемогу отримала команда  «3D» Гузіївського ліцею,  посівши I місце, під керівництвом Онопрійчкук І.М., Сеньків С.І., Пришлюк Н.В.
Шкільна родина радо вітає переможців конкурсу!  Нехай це буде далеко не остання перемога, хай життя подарує ще багато можливостей проявити себе та завоювати шану і повагу. І хоч  війна принесла нам багато горя і руйнувань, але не зупинила життя, не зупинила бажання учителів змінюватися і ставати кращими, подавати приклад неймовірної стійкості і витривалості.


 

Переглядів: 102 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz