Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Декабрь » 7 » Кожна дитина талановита, головне — допомогти їй знайти себе!
13:00
Кожна дитина талановита, головне — допомогти їй знайти себе!

        Ні для кого не сYesекрет, що на території  Болехівщини  проживає  велика кількість обдарованих дітей, які неодноразово доводили, що талановиті діти — талановиті в усьому. Це і музиканти, і танцюристи, і спортсмени, і математики, і літературознавці. А виявити, розкрити, допомогти та сприяти розвитку таланту дітей, надати можливість проявити свою індивідуальність, допомагають різноманітні конкурси та фестивалі. Це стосується і наших театралів.
     Хто з нас в дитинстві не мріяв про велику сцену, вогні, рампи?! Театрально-сценічне мистецтво, особливістю якого є художнє відображення  життя за допомогою сценічної дії акторів перед глядачами, завжди має палких прихильників. Але для когось це лише насолода від умілої акторської гри, інші ж не уявляють власного життя без перевтілення, розчинення в образі. Са
ме таких обдарованих дітей об’єднав навколо спільної мрії  обласний  конкурс поезії серед здобувачів освіти  закладів  загальної  середньої та позашкільної освіти.  
Здобувши  перемогу в І (місцевому) та ІІ (міському) етапі конкурсу поезії – 
Бунчак Христина Миколаївна, учениця 10 класу (номінація «Лірика»,  керівник  Сеньків С.І.);

Сеник Діана Степанівна, учениця 10 класу (номінація «Патріотика», керівник Сеньків С.І.);
Сеньків Лілія Миколаївна, учен
иця 7 класу  (номінація «Лірика», керівник Пришлюк Г.М.)

дівчата, добряче підготувавшись, вирушили в Івано-Франківську обласну універсальну наукову   бібліотеку  ім. І. Франка,  представляти Болехівщину на обласному рівні.
         Виступи дівчат засвідчили ретельну підготовку до  конкурсу, що вилилась у майстерному читанні поезій, вмілому розкритті художнього образу. Серед  73 конкурсантів, дівчатам вдалося глибоко перей
нятися поезією  на тему війни, Майдану, глибоких і гірких переживань людей, які втратили рідних у боротьбі за Україну, а також збагнути красу і велич української жінки.
         Члени журі  відзначили поетичну обдарованість учасників конкурсу, їх любов до рідної мови та патріотичні почуття, передані засобами літературного  слова.       

Yes Yes

Yes YesYes Yes

Yes Yes

Yes

Yes  Yes Yes

Переглядів: 530 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz