Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Сентябрь » 21 » Олімпійський тиждень - тиждень яскравих подій та вражень!!!
13:55
Олімпійський тиждень - тиждень яскравих подій та вражень!!!

     З 3 по 12 вYesересня в Гузіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів  було оголошено Олімпійський тиждень.
     В його рамках було проведено низку виховних заходів, метою яких є популяризація спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.
     З нагоди Олімпійського тижня у спортивному залі розгорнули інформаційно-книжкову виставку відповідної тематики. З цих літературних джерел учні мали змогу більше дізнатися про історію виникнення Олімпійських ігор, Олімпійські ігри сучасності та олімпійський рух, видатних спортсменів, які прославляють нашу країну на світовій арені.
     Сподіваємося, що презентована нова література сприяла мотивації учнів до здорового способу життя та їх орієнтації на пріоритетність загальнолюдських і олімпійських цінностей.
     Протягом тижня діти продемонстрували свої спортивні здібності та творчі таланти в різноманітних випробуваннях: брали участь у конкурсі малюнків на асфальті «Олімпійський рух і сьогодення», стали учасниками веселого  танцювального батлу. Відбулися змагання з міні футболу, волейболу та «Малюкболу», молодші школярі брали участь в змаганнях «Олімпійське лелече
ня». В гості до школи завітав наш випускник КМС з армрспорту Пришлюк Денис. Для школярів він провів майстер-клас і змагання з армреслінгу.

Yes Yes Yes

Yes Yes

Yes YesYes

YesYesYes

 

Yes YesYes

Yes Yes Yes YesYes

Yes Yes Yes

Переглядів: 569 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz