Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2021 » Апрель » 29 » #OlympicLab «Екологічний модуль»
13:50
#OlympicLab «Екологічний модуль»

26 квітня учні 9 класу Гузіївської  школи І-ІІІ ступенів Болехівської міської ради стали учасниками Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу для дітей та молоді #OlympicLab – екологічний напрямок. Ініціаторами даного проєкту   є олімпійський осередок Івано-Франківської області, який спрямовує навчати дітей та молодь оптимізації природних ресурсів, збереження навколишнього середовища, створення підстав до подальшого сталого розвитку, екологічної відповідальності молоді. Координатором  шкільної  акції  були  педагоги - Стефанська О.В.- вчитель фізичного виховання та  директор школи  Сеньків Н.Б. 13 учнів навчального закладу із задоволенням долучилися до  посадки плодових дерев (16) біля початкової школи та прибирання урочища «Луг». Після завершення заходу учасники проєкту отримали подарунки  від відділення НОК України в Івано-Франківській.
   Разом з педагогами та учнями  5-11 класів  акцію було продовжено 28.04. 21 року.  Всі разом  прибрали  береги річки Свіча від сміття та урочище «Луг» зробивши свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища. Кожному учаснику було роздано мішки трьох кольорів: зелений – для пластикових пляшок, а чорний – для скла, і синій – для іншого сміття.  З вересня 2020 року заклад пропагує сортування сміття  і дана екологічна акція стала частиною довготривалого екологічного проєкту.

 

 

Переглядів: 237 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz