Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 2
Гостей: 1
Пользователей: 1
Оксана
Користувачі OnLine:

Головна » 2021 » Май » 7 » Пам'ятаємо! Перемагаємо!
15:48
Пам'ятаємо! Перемагаємо!

  8 травня в Україні відзначать День пам’яті та примирення, а 9 травня76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Цей день присвячений пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірване насильством світового масштабу, людям усіх рас і націй. Тим, хто загинув на фронтах, в окопах, і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.
«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять усіх, хто наближав перемогу над нацизмом. Всіх, хто звільняв Україну від нацистської окупації. Всіх, хто став жертвою нацизму. Віримо, що наша пам’ять про них слугуватиме запорукою того, що подібна трагедія більше не повториться у світовій історії» - з цих слів розпочався ранок у нашій школі. Протягом дня учням показували фільми і документальні проєкти, проводилися виховні години та тематичні уроки.

 

 

 

Переглядів: 170 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz