Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2019 » Сентябрь » 30 » Про здоров'я дбаємо - здоровими зростаємо
14:26
Про здоров'я дбаємо - здоровими зростаємо

  Нещодавно в Yesнашій школі було проведено спортивний захід для дітей 3-4 класів «Про здоров’я дбаємо – здоровими зростаємо». Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру, розвиток фізичних якостей, закріплення знань, умінь та навичок учнів отриманих на уроках фізичної культури, пов’язаних з розвитком та пропагандою олімпійського руху.

   Змагання провели за гарної сонячної погоди.

   Після привітального слова діти розігрілися під час зарядки «Do like Olimpians» («Роби, як олімпійці»). Під час змагань було організовано дві локації, в яких учасники продемонстрували свої спортивні вміння, а також знання Олімпійських ігор. Свою вправність та швидкість школярі демонстрували у різноманітних естафетах. Дітвора відчайдушно змагалися за перемогу в кожному із запропонованих конкурсів. Під час змагань діти показали, як уміють гідно долати труднощі, допомагати своїй команді, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.

  На заході не було байдужих! Вчителі підтримували своїх учнів, допомагали порадою і щирими закликами: «Давай вперед!», «Ти зможеш!», «Я в тебе вірю!».

  Надзвичайні емоції! Класний настрій, який відчули всі присутні!

  Учитель фізкультури Стефанська О.В. подякувала дітям за участь у змаганнях та наголосила, що необхідно дбати про своє здоров’я, ставити перед собою високу мету, мріяти і поступово підкорювати спортивні вершини.

 

 

YesYes Yes

Yes Yes Yes

Yes YesYes

Yes Yes Yes Yes YesYes

Yes Yes Yes

Переглядів: 393 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz