Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Июнь » 13 » Проща до Унівської Лаври
11:37
Проща до Унівської Лаври

Yes   !

    Враховуючи потреби України, школа покликана забезпечити наповнення всіх ланок навчально-виховного процесу змістом, який би допомагав педагогам виховувати душу, сильні характери, формувати сумління і громадянські чесноти, спонукав би школярів у співпраці з Богом вирости корисним своєму народові. Дбаючи про спасіння своїх душ та душ вихованців 8 червня відбулося виїзне засідання МО класних керівників Гузіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів до Свято-Успенської Унівської Лаври, одного із чотирьох монастирів в Україні і єдиного в УГКЦ, що має статус Лаври.
    Учасники прощі прийняли участь в богослужінні, яке відправляв отець-капелан Василь Рак (настоятель Храму Святителів на парафії св. Ап. Луки
м. Івано- Франківська), відбули сповідь та прийняли Святе причастя, до якого приступили в Унівському храмі, послухали проповідь священослужителів, відвідали два особливих святих місця – пагорби Чернечу гору та Коронту.
  Незважаючи на аскетичне життя мешканців монастиря, Унів завжди чекає на прочан.Тут працює великий реколекційний будинок, їдальня, крамниця духовної літератури. І сьогодні вірні стають свідками «чудодіяння» образу Пресвятої Богородиці перед яким Господь посилає зцілення багатьом недужим.Із цілющою водою, що витікає потічком з-під самісінького престолу Свято-Успенської церкви, монастир сам є чудотворним джерелом спокою, умиротворення. Настоятель монастиря подякував отцю-капелану Василю за пастирський візит та Боже Слово, яке лунало з його уст, а ми – прочани висловили слова вдячності священнослужителю за організацію та проведення прощі, привітали його з днем уродин. Ця поїздка залишиться у наших серцях назавжди. І ці молитви, які ми сьогодні стоячи перед Престолом промовляли, мають додати кожному з нас віри у спасінні

 

Прийди, Ісусе, до серця мого

Воно нужденне, негідне цього.

Прийди, Ісусе, мій, прийди

О, не горди ним, не горди!

 


              

YesYesYesYes

Переглядів: 595 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz