Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Май » 7 » Спорт для всіх - спільна турбота
13:38
Спорт для всіх - спільна турбота

Yes Протягом квітня в школі проходив місячник «Спорт для всіх - спільна турбота»,  метою якого є удосконалення матеріально-технічної бази школи та покращення  умов для занять спортом. Адже стан здоров’я сучасної людини залежить не тільки від зовнішніх умов, але і від власного ставлення до нього. І починати варто зі школи. Тож потрібно з раннього дитинства загартовувати свій організм, зміцнювати своє здоров’я.
Під керівництвом вчителя Стефанської О.В. було створено волонтерську групу з учнів, вчителів, громадськості для організації роботи по облаштуванню спортмайданчиків біля поча
ткової школи та основного корпусу.
  Пр
отягом місячника педагоги  Пришлюк Н.В., Корпан Л.С., Данилишин Н.С., Стефанська О.В. провели: дні спортивних ігор та розваг на свіжому повітрі з учнями 1-5 класів, спортивні змагання з легкої атлетики серед  6-8 класів, змагання по футболу, волейболу з старшокласниками.
  За сприянням депутатів обласної ради  на території школи    встановлено вуличні   тренажери. З ініціативи Стефанської О.В. облаштовано гандбольні ворота, захисні решітки на вікнах спортивної кімнати, відремонтовано спортивний інвентар та обладнання.
Нехай добрі справи учнів, вчителів, громадськості під час акції будуть поштовхом для масового відпочинку дітей та молоді, розвитком фізичної культури та спорту, пропаганди здорового способу життя.

 

YesYesYes

YesYes

Переглядів: 534 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz