Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2017 » Декабрь » 26 » Свято чудес
15:30
Свято чудес

Yes

   Хто з нас не наповнюється  особливим відчуттям трепету напередодні свята Святого Миколая?! Такої родини, людини просто не існує, адже кожен або очікує на прихід доброго дідуся, або виступає в його ролі і дарує радість іншим.
   Цьогорічні святкування в нашій школі розпочалися задовго до 18 грудня. Учні 1-4 класів малювали малюнки, учні 1-9 класів писали свої очікування та побажання до святого, учні 5 – 11 класів «приміряли» на себе роль  Миколая  і готували подарунки іншим під час акції «Анонімний Миколай», а учні 1- 4 класів мали можливість продемонструвати свої  таланти та отримати подарунок з рук Миколая під час дитячого свята, яке підготували і провели Пришлюк Наталія Василівна та керівник гуртка БДЮТ Сеньків Світлана Іванівна. 
   Святкуючи  і цей день, і прийдешні різдвяні свята, очікуючи подарунків і даруючи їх комусь, стараймося, щоб ці радісні почуття й зворушливі пережиття формували в нас усвідомлення того, що кожен з нас покликаний творити добро! 

 

 

 

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes

Yes YesYes

Переглядів: 533 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz