Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Май » 2 » ТАК ДАЛІ ЖИТИ НЕ МОЖНА!
14:56
ТАК ДАЛІ ЖИТИ НЕ МОЖНА!

Людське житYesтя незбагненне. Як часто ми намагаємося догодити комусь, бути корисним, зробити добру справу… Ми схильні думати про свої досягнення, професію, успіхи, а про  свій слід на планеті Земля не задумуємося взагалі або робимо це  дуже-дуже  рідко. Люди  забули, що для  такого спланованого, такого організованого та бажаного  життя на Землі іншого джерела, крім біосфери та її ресурсів, немає.  
    Екологічні проблеми З
емлі стали темою обговорення для учнів нашої школи в день річниці трагедії на Чорнобильській АЕС.  Почергово учні 6,7 та  9,10 класів  ознайомилися із причинами і  наслідками катастрофи під час перегляду та обговорення фільму «Чорнобиль». Даний фільм  продемонстрував весь масштаб  та  трагедію даної катастрофи,  тому доречними були роздуми над іншим питанням – проблема екологічного сліду людини на планеті Земля.  З великою цікавістю, подивом та жахом діти переглянули  фрагмент фільму «Екологічний слід людини», в якому наочно продемонстровано ту кількість сміття, яке залишає  одна людина за своє життя. Учні задумалися над масштабом трагедії, ознайомившись із наслідками такої життєдіяльності під  час перегляду п’ятихвилинного відеоролика про великий сміттєвий острів у Тихому океані. Під час виконання практичних вправ, групи  учнів  розробили  5 кроків для збереження довкілля, які може  зробити кожен, а також взяли участь у презентаційному флешмобі « У наших руках майбутнє планети». 
Багатьох людей цікавить питання: «Чи не занадто пізно щось робити?». Напевно, якщо більшість з нас займе активну позицію в цьому питанні, вдасться змінити ситуацію на краще.

Yes YesYes

  YesYesYes

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes

Yes

YesYesYes

Yes Yes

Переглядів: 535 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz