Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Март » 5 » Тиждень фізики
16:00
Тиждень фізики

Yes

В Гузіївській ЗОШ І-ІІІ ст.  з 19.02 по 23.02 2018 року  з метою посилення зацікавленості учнів до вивчення фізики, поглиблення знань, виховання самостійності мислення, волі, наполегливості в досягненні навчальної мети,   виховання любові і поваги до природничих наук, вчителем фізики Сеньків З.С.   був  організований і проведений «Тиждень фізики».
Протягом предметного тижня було проведено багато різнопланових позакласних заходів, а саме: виставка науково - популярної літератури з фізики; відкритий урок в 7 класі «Тиск рідин і газів. Закон Паскаля; вікторина «Фізика і спорт гра-змагання «Ігри патріотів»; квест «Пошук цілющого напитку»; фотоколаж «Фізика навколо нас»;    день відкритих дверей в кабінеті фізики «Привіт, фізика!»
 Надзвичайно цікавими та пізнавальними виявилися для учнів позакласні заходи, проведені у формі змагання «Ігри патріотів-фізиків» та гри-квесту «Пошук цілющого напитку».  

 

 

 

YesYes

Yes

YesYes

Переглядів: 542 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz