Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2021 » Ноябрь » 22 » Всесвітній день дитини!
15:45
Всесвітній день дитини!

YesДитинство наше – в нас одне,

І хай це кожен пам'ятає!

Дитячі душі на Землі

Нехай ніхто не ображає!

 

 

 

 

Період дитинства є одним із найяскравіших і важливих спогадів людини. У ньому ми вперше пізнаємо радості життя, дружбу, тепло близьких, а також беззастережну любов своїх батьків.

Щорічно святкують Всесвітній день дитини 20 листопада починаючи з 1956 року. Все завдяки ініціативі щодо рекомендації Генеральної Асамблеї ООН. Вже 1959 року цього дня було затверджено "Декларацію прав дитини", а 1989 року — "Конвенцію прав дитини".

22 листопада практичний психолог Кулак Н. М. та соціальний педагог Фуцяк О. М. провели з учнями 4-го класу просвітницьке заняття «Всесвітній день дитини». Учні переглянули відеоролик «Права та обов’язки» та презентацію «Всесвітній день дитини», складали асоціативний кущ до слова «дитинство», грали в ігри «Дозволено», «Назви право», «Пошта казкових героїв», «Спіймай правило», «Читанка з «перешкодами», виконували вправу «Права і обов’язки» та грали в казкову правову вікторину. Сьогодні діти формували уявлення про свої права та обов’язки, закріплювали їх в пам’яті та вчилися вмінню захищати себе при порушенні своїх прав.

 

Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes YesYes Yes

Переглядів: 160 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz