Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2016 » Декабрь » 26 » Заходи для уникнення захворювань ГРИПУ та ГРВІ
21:40
Заходи для уникнення захворювань ГРИПУ та ГРВІ

Профілактика від ГРИПУ та ГРВІ!

 

Кожному варто знати і дотримуватися найголовніших простих правил, які захистять від грипу. 

    1. Уникати контактів із хворими. Джерело інфекції - хвора людина. Захворів - залишися вдома.                                                                           

2. Чим менше людей, тим менше шансів захворіти. В епідемічний сезон необхідно обмежити відвідування різноманітних масових заходів, не перебувати довгий час у людних місцях.                                  

 3. Маски. Носіння масок виправдане лише хворою людиною, коли поруч знаходяться здорові. Міняти її потрібно, щойно стане вологою. Використування масок на вулиці немає сенсу. Віруси не виживають у прохолодному повітрі назовні, проте гарно себе почувають в сухих теплих приміщеннях (не забувайте їх провітрювати). Використані маски не розкладайте по сумках, кишенях, їх необхідно відразу викинути в смітник.             

 4. Правила гігієни. Інфекція потрапляє в організм через рот, ніс, очі, яких ви час від часу торкаєтесь руками. Ви тримаєте гроші, чи тримаєтесь за поручні, ручки дверей, декілька годин зберігаються в активному стані віруси і бактерії, що залишилися від дотиків рук інших людей. Тому не торкайтеся без потреби свого обличчя. Часто мийте руки з милом, обробляйте їх розчином із вмістом спирту ( дезинфікуючі спреї, гігієнічні серветки). Витирати носа при нежиті необхідно одноразовими серветками, які одразу слід викинути в смітник. Якщо не маєте хустинки чхати або кашляти потрібно не в долоню, а в лікоть. Багаторазові серветки і рушники підвищують ризик зараження і розповсюдження інфекції. 

 

Пам`ятайте ці прості правила!

Переглядів: 467 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz