Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Май » 30 » Зоряний шлях найкращих
11:47
Зоряний шлях найкращих

     Останній шкYesільний дзвінок. Що стоїть за цими словами? Для кожного своє: для одних  - час канікул, для інших -  час підбиття підсумків, а ще для когось – час обирати свою стежину в житті. Зробити підсумок своїх досягнень  та попрощатися зі школою прийшли і  вчителі, і  учні Гузіївської загальноосвітньої  школи І – ІІІ ступенів. Цьогорічне святкування вразило всіх, адже на цьому святі і випускники, і учні школи та й самі вчителі дивували присутніх своєю креативністю, талантом.  «Зоряний шлях найкращих» - під такою назвою   у формі зйомок кінофільму відбулася лінійка. Виблискували зорі   на декораціях,  адже кожен учень школи  унікальний і неповторний. А цьогорічні випускники,  як справжні зірки,  виблискували   на олімпіадах,  конкурсах та виступах... Свій останній вихід на лінійку вони  перетворили у справжнє танцювальне шоу.  
  Щирі побажання доброї долі , натхнення та успіху на своїй зоряній стежині лунали з уст методиста управління освіти Семчук Л.І. ,  директора  школи Сеньків Н.Б., голови  сільської ради Дяків Я.Я.  Благословили  учнів парохи села отець Богдан  Гаврилишин  та отець Ярослав Кирик.  Зворушили присутніх не тільки теплі слова гостей, але і проникливі пісні, танець- п
одарунок вчителів, вивіз торта від першокласників для випускників, декорації та музичний супровід. Квіти, грамоти, сльози, сміх  - все було на святі та найбільше тут було любові – любові до  своєї  такої рідної школи,  випускників, дорогих вчителів.  
 Нехай же зоряний шлях наших учнів  не закінчується із закінченням свята, а стелиться  в далеке майбутнє. 

Yes Yes Yes Yes Yes YesYes YesYes

Переглядів: 659 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz