Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2020 » Январь » 03

Ми щиро вдYesячні доброчинцям нашого благодійного свята до Дня святого Миколая та Нового року, людям із чуйним серцем, підприємству «Укрнафта», агрофірмі «Оскар», підприємцям Долішньому Михайлу Івановичу, Фуцяку Михайлу Миколайовичу та Миленькому Олегу Васильовичу за подарунки для учнів та дошкільнят нашої школи.
Бажаємо Вам у Новому році нового щастя, нових досягнень, нових звершень і нових вдалих проєктів. Нехай радість переповнює Ваші думки і почуття, а здоров’я дасть можливість здійснити всі мрії.

... Читать дальше »

Просмотров: 322 | Добавил: Оксана | Дата: 03.01.2020 | Комментарии (0)

YesВесело, енергійно, по-сучасному пройшло свято Нового року у формі гри “Хто зверху”  в Гузіївській ЗОШ I-III ступенів. Учасники мали змогу проявити  своє почуття гумору та вміння працювати в команді.
Учні школи попіклувалися про те, щоб на святі не довелося нудьгувати нікому. Весела музика та цікаві конкурси принесли всім глядачам масу позитиву .
Нехай символ прийдешнього року принесе радість в серця, затишок у наші домівки та благополуччя у родині. Єдності, миру та процвітання нашій Україні!

 

... Читать дальше »

Просмотров: 395 | Добавил: Оксана | Дата: 03.01.2020 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz