Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2023 » Октябрь » 12

1Yes1 жовтня в Гузіївському ліцеї відбулася зустріч з представники ювенальної поліції. 
Із здобувачами освіти 5-11 класів було проведено профілактичну бесіду, в ході якої розповідали про права дитини, правила поведінки здобувачів освіти у закладі, використання гаджетів у закладі та відповідальність за особисте майно, правила поведінки в позаурочний час, безпека на дорозі, профілактика дорожньо-транспортних пригод, ознайомили дітей із видами адміністративних і кримінальних правопорушень. Провели превентивні заходи щодо запобігання булінгу (цькуванню) у закладі, а також про ... Читать дальше »

Просмотров: 39 | Добавил: Оксана | Дата: 12.10.2023 | Комментарии (0)

МентаYesльне здоров’я є важливою складовою психофізичного розвитку здобувачів освіти, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини із соціальним складником. 
Для сприяння формуванню культури піклування про ментальне здоров'я, розуміння та надання інструментів, які допоможуть дбати про свій внутрішній стан, педагоги Гузіївського ліцею взяли участь у вебінарі «Ментальне здоров’я дітей під час війни» за участю відомої дитячої сімейної психологині Світлани Ройз, лідера Руху JuniorS Олександра П ... Читать дальше »

Просмотров: 40 | Добавил: Оксана | Дата: 12.10.2023 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz