Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2024 » Апрель » 3 » «Батарейки, здавайтеся!»
15:03
«Батарейки, здавайтеся!»

#БатарейкYesи_здавайтеся

Гузіївський ліцей  успішно пройшов відбір для участі в спільній програмі руху «Батарейки, здавайтеся!» та Епіцентра. Це всеукраїнський волонтерський рух, започаткований у 2013 році, в місті Дніпро. Люди, усвідомивши, що лише одна батарейка, недбало викинута в землю, здатна забруднити 16 м2 ґрунту небезпечними речовинами, почали шукати відповіді «куди подіти використані батарейки», проте так і не знайшли. Саме тому вони вирішили самостійно створити власні пункти збору батарейок в під'їздах, офісах, школах, магазинах та залучати людей робити так само. 
Наш заклад вже не перший рік працює над розвитком екокультури та формуванням екологічної свідомості у здобувачів освіти. Тож, ми давно збираємо батарейки, проте досі не знаходили місця для правильної їх утилізації. Раді, що вдалося приєднатись до всеукраїнської спільноти «Батарейки, здавайтеся!» задля того, щоб 100% всіх батарейок в Україні почали йти на переробку, а не в землю. 
Вартість перероблення всіх зібраних батарейок будуть на постійній основі оплачувати Епіцентр та бренди батарейок VARTA, Duracell, GP Batteries, Hausmark.
Крім цього, ми вирішили залучити до цього проєкту інші заклади освіти, щоб об’єднати людей та спільно працювати над збереженням екології рідного краю. Нам вдалося доєднати 5 закладів Болехівської  територіальної громади. Дякуємо всім, хто відгукнувся, хто небайдужий, хто усвідомлює згубний вплив токсичних речовин на довкілля, хто свідомо ставиться до майбутнього нашої країни!

 

YesYes Yes Yes Yes

Переглядів: 25 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz