Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2017 » Май » 17 » Допомога воїнам АТО
13:06
Допомога воїнам АТО


Зараз, саме зараз, ми повинні показати свою підтримку тим, хто живий. Тим,  хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і бачить смерть своїх друзів. 
Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України. Допомога військовослужбовцям може бути різною, головне -  мати бажання. Підтримка воїнів АТО – обов`язок кожного громадянина, солдати захищають нас, боряться задля нас, покладають своє життя заради України, за кожного з громадянина. А наш обов`язок – допомагати їм боротися за державу.  
Учні та вчителі нашої школи приєдналися до акції «Сплети сітку воїну АТО». Розуміючи важливість цієї справи ,школярі та наставники з відповідальністю та завзяттям плели маскувальні сітки.
Не будьте байдужими до цієї справи, допомагайте захисникам! Треба рятувати країну, треба рятувати життя. Не втрачаймо віри і зробимо все можливе.
 

 

 

Переглядів: 535 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz