Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2023 » Ноябрь » 22 » ГІДНІСТЬ ОБОВ’ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕ!
10:08
ГІДНІСТЬ ОБОВ’ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕ!

   До державнYesого свята Дня Гідності та Свободи Україна удев’яте долучається до Всесвітнього Дня Гідності. Подія цього року відбулася завдяки зусиллям команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine, за підтримки федерального уряду Німеччини у межах програми «Громадянська служба миру» Civil Peace Service Ukraine - GIZ ZFD, у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Освітнім омбудсменом Сергієм Горбачовим. 
  Здобувачі освіти Гузіївського ліцею доєдналися до цієї унікальної ініціативи, що є початком великого марафону до Global Dignity.
Ліцеїсти обговорювали плакат «Основні принципи гідності», мандрували путівником Усесвітнім Днем Гідності в Україні 2023, створювали «хмаринку гідності», переглядали метафоричні світлини, на зупинці «Розмальовка «Яка твоя гідність»» розфарбовували малюнки для дітей, які допомагають краще зрозуміти, що таке гідність, на зупинці «Доброчесність – ознака гідної людини» виконували вправу «Прислів’я про доброчесність» та грали гру «Доброчесний Еліас», міркували «Чому гідність переможе», переглядали та обговорювали відеоролики «Гідність у моїй історії», «Вистояли на Майдані – переможемо у війні!», «Українець – це на все життя» та віддали шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності українців, які відстоювали свій європейський вибір.

 

 

Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes YesYes  Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes

Переглядів: 41 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz