Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2017 » Октябрь » 18 » Козацькому роду- нема переводу
15:14
Козацькому роду- нема переводу

Yes

Складовою частиною патріотичного виховання є військово- патріотичне, орієнтоване на формування готовності до військової служби.Пропагування ідей патріотизму у школі відбувається через залучення школярів до Всеукраїнської  спортивної, військово- патріотичної гри «Джура».
Напередодні Дня Захисника Вітчизни, Дня Козака та 75- річниці створення УПА в школі відбувся конкурс пісні і строю серед учнів 5-11 класів.На захід були запрошені школярі початкових класів, вчителі, батьки.
Атмосфера свята була урочистою і піднесеною, радісною і відповідальною.Адже учасники конкурсу демонстрували український національний стрій, знання козацької атрибутики, ритуалів, марширування.Також виконували патріотичні пісні про козаків, про волю, про нашу неньку Україну.Серед конкурсантів переможцями стали 11- класники.
На завершення дійства директор школи Сеньків Н.Б. оголосила хвилину мовчання за всіх  тих, хто боровся і загинув впродовж віків, і сьогодні за незалежність і самостійність України. Звернулася до молоді з настановами про те, що носієм патріотизму є кожна свідома особистість яка любить свій край, народ, Батьківщину. Подякувала  організаторам і учасникам свята, вручила відзнаки- грамоти .Слава  Захисникам України!.

YesYes

YesYes

Yes

 

 

Переглядів: 530 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz