Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 203
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2017 » Декабрь » 12 » “Козацькому роду нема переводу”
11:57
“Козацькому роду нема переводу”

Yes

     
 Спорт – це здоров’я і сила.
Цих козаків наша школа зростила,
Подарувала їм міць і статуру,
І, безумовно, спортивну фігуру.

 Зазвичай, п’ятниця, останній день робочого тижня, важкий. Але не сьогодні і не в нашій Гузіївській школі. Адже у нас – спортивне свято «Козацькому роду – нема переводу.» Це свято є найулюбленішим для учнів нашої школи, унікальним. Підготовка та проведення патріотичного свята “Козацькому роду – нема переводу” сприяє формуванню в учнів чіткої громадянської позиції, потреби здорового способу життя, вихованню бережливого ставлення до навколишнього середовища, розвитку творчих здібностей і талантів школярів, а отже, – вихованню справжніх будівничих української держави.

Готуючись до свята, учні 3 класу Гузіївської ЗОШ I-III ст. дізналися про життя козаків. Хлопці – козаки урочисто прийняли прапор від кошового. А от чи годиться бути козаком, учні провели ряд змагань. Щоб бути справжнім козаком, школярам було вручено посвідчення.
   На заході була присутня почесна гостя - зауч по виховній роботі Галина Марківна Пришлюк. До юних козачат звернувся вчитель Микола Степанович Керніцький із настановами та побажаннями. Свято пройшло весело та пізнавально.


Вчитель
Початкових класів
Гузіївської ЗОШ I-III ст.
М.С.Керніцький 

 

YesYes

Переглядів: 789 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz