Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2020 » Октябрь » 13 » ЛЮБИ, ШАНУЙ, ЗАХИЩАЙ!
22:07
ЛЮБИ, ШАНУЙ, ЗАХИЩАЙ!

   14  жYesовтня українці святкують одразу декілька свят. Перше - Свято Покрови Божої Матері, друге - День створення УПА, третє - День українського козацтва, четверте, дуже молоде - День Захисника України. Не дивно, що саме в цей день відзначають ці свята, адже саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська. Сьогодні День Захисника України є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю.                                                                     

Любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передаються нам у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими. Тому учні нашої школи не залишилися байдужими та висловили свою вдячність всім захисникам України. Напередодні в школі створено виставку дитячих малюнків, які приємно дивують своєю теплотою та дитячими мріями про міцну і мирну Україну, повагою до українських захисників. Особливе місце у виставці займає картина Святої Покрови вчительки образотворчого мистецтва та трудового навчання Марти Гаман. 
      Вітаємо
всіх захисників України зі святом - святом козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

YesYesYesYes

YesYes Yes Yes Yes Yes Yes

Переглядів: 213 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz