Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2022 » Февраль » 21 » Люди творять історію! Небесна Сотня. Пам'ятаємо!
16:45
Люди творять історію! Небесна Сотня. Пам'ятаємо!

YesЩороку 20 лютого наша держава вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні. Це увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.
У період геополітичних та соціальних зрушень в умовах гібридної війни та маніпуляції свідомістю людей для українців важливо плекати історичну пам’ять і віднайти правду про недалеке минуле для збереження своєї ідентичності.
Майдан – це явище, яке змінило геополітику, історичний розвиток України та самосвідомість її громадян. А Революція Гідності стала наймасовішою, найтривалішою та найтрагічнішою протестною акцією.
Без сумніву, можна вважати, що 20 лютого 2014 року став днем початку нової історії нашої держави. Тоді Україна на повні груди вдихнула повітря, насичене горем і журбою… Нам завжди болітимуть їхні рани… Наші серця назавжди обпалені сльозами їхніх матерів і батьків, дружин і дітей, братів і сестер… Тоді Україна, оплакуючи своїх найвідданіших, найжертовніших синів і дочок, щільніше зімкнула ряди борців за правду, волю й долю, за гідність і єдність, за соборність і державність.
Небесну Сотню пам’ятатимуть завжди, про неї обов’язково знатимуть прийдешні покоління, бо Герої не вмирають! 

 

 

YesYes YesYes YesYes YesYes Yes  Yes

Переглядів: 172 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz