Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2017 » Декабрь » 26 » «Миколая зустрічаймо в цей святий величний час!»
16:24
«Миколая зустрічаймо в цей святий величний час!»

Yes

Наближається улюблений, довгожданий час – час зимових канікул і новорічних свят!
Ці дні пов’язані з дивом, а в чудеса хочеться вірити завжди. Найпершим  зимовим святом можна сміливо вважати День Святого Миколая, день покровителя дітей. Всі християни відзначають цей день 19 грудня. З незапам’ятних часів напередодні свята в дитячі черевички, виставлені біля  порогу, або ж прямо під подушку кладуть цукерки і подарунки.
Ні для кого не секрет, що в цій добрій казці криється історія життя реальної людини, що жила в другій половині III століття і прославилася своєю всепоглинаючою любов’ю до усіх людей. За переказами, напередодні Різдва, Микола виходив на вулицю і, приховуючи свою особу маскою, роздавав дітям солодощі і подарунки.
Несподіваним подарунком для парафіян церкви греко-католицької конфесії покладення Риз Пресвятої Богородиці села  Гузіїв та отця Богдана Гаврилишина відбувся дитячий виступ «Миколая зустрічаймо в цей святий величний час!», який підготували керівник гуртка БДЮТ Сеньків Світлана Іванівна та педагог-організатор Пришлюк Наталія Василівна.
 Ніжний спів дитячих голосочків супроводжувався вітаннями та побажаннями для всіх іменинників та присутніх. Особливо хочеться відзначити зворушливу пісню «Доброти свіча», яку майстерно виконувала наймолодша учасниця свята Чикаловська Анастасія під час Таїнства Святого Причастя парафіян. 
«Це свято турботи і любові до ближнього», саме такими словами завершила святкові вітання учасниця церковного хору -  директор Гузіївської школи - Сеньків Наталія Борисівна і запропонувала всім присутнім, спільно з учасниками, заспівати Заповіт Святого Миколая «Робіть добро!»
Насолоджуючись атмосферою свята, отець Богдан Гаврилишин щиро дякував всім учасникам за прояв доброти та милосердя.
 Перемагає завжди добро: ніхто з дітей не залишився без подарунків!

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes

Yes

Переглядів: 721 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz