Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 10
Гостей: 10
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2023 » Апрель » 6 » «НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ — НЕПЕРЕМОЖНА!»
13:37
«НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ — НЕПЕРЕМОЖНА!»

5 квітня 2023 рокYesу, вихованці гуртка «Ігротехніків» БДЮТ (кер. С. Сеньків), здобувачі освіти 4 класу Гузіївського ліцею, відвідали Гузіївську сільську бібліотеку. Взяли участь у заході День відкритих дверей «Бібліотека – скарбниця знань і джерело творчого натхнення».
Бібліотекар, Віра Дяків, ознайомила дітей з бібліотекою та її книжковим фондом. Анастасія Піхманець і Оксана Фуцяк – декламували вірші про книги. Софія Хайдарова поділилася знаннями вивчених дитячих пісень зі збірника бібліотеки. Керівник гуртка, С. Сеньків, розповіла про історію виникнення та проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання, підготувала гру-театралізацію «З якої казки?».
Мандруючи книжковими виставками, маленькі читачі дізналися про всю різноманітність книг, наявних у бібліотеці. Віра Михайлівна розповіла дітям правила користування книгою, представила довідкову літературу, яка є в бібліотеці та проінформувала про надходження журналів для маленьких читачів.
Вихованці мали можливість підібрати цікаві для себе тематичні книжки, поділитися враженнями про прочитане та гарним настроєм. 


 

Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes YesYes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes YesYes Yes  Yes Yes

Переглядів: 125 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz