Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2022 » Февраль » 8 » «Разом для найкращого Інтернету».
15:59
«Разом для найкращого Інтернету».

8 люYesтого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
Метою Дня безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді. 
Психологічна служба ліцею провела ряд заходів, пов’язаних з цією темою, а саме: онлайн квест "Безпечний інтернет"(https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=mqMDbuOINdc&fbclid=IwAR27RLN9F8NLu8Vw9SokybsuBFcuywv3HYHdHmXYU14s4C7qDBkoN4nt_P0), який пройшли учні 5-6-х класів; відеоролик «День безпечного Інтернету»(https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Gkt4QJBybA8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3mUsfY5FKSzU3zSMp3nbd9qjR1fha258RvQAr_SV_MGmBoYI5fVpojSEY), який переглянули учні 3-го класу. Також здобувачі освіти пройшли тестування на тему: «Кіберсвіт під контролем» від національної освітньої платформи «Всеосвіта». Батьків ознайомили з посібниками «Дитина і соціальні мережі: що варто знати батькам, щоб захистити дитину» та «Як зробити цифровий світ дружнім до дітей» з метою безпеки та медіаграмотності сім’ї.

 

Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes

Переглядів: 165 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz