Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2018 » Апрель » 3 » Слідами Ісуса
23:51
Слідами Ісуса

Yes     "Зупинись, людино, на хвилинку,
ти в цьому світі лише подорожній..."


 Уже 18-ий рік поспіль учні та вчителі Гузіївської школи спільно із парафіянами  нашого села проходять дорогою страждання разом із Спасителем.  Цьогорічну ходу організували  педагог – організатор Пришлюк Н. В., керівник драматичного гуртка БДЮТ Сеньків С.І. з благословенням та підтримкою  отця Богдана Гаврилишина. 
    З молитвою та співом,  крок за кроком  кожен учасник хресної ходи переживав і відчував те, що відчував Ісус. Роздуми над кожною стацією  вчили приймати щоденні хрести з покорою, любов’ю  і йти за Ісусом дорогою правди та смирення. 
   Великий хрест  почергово несли священики, вчителі, дідусі та бабусі, тати та мами, сільська влада, парафіяльна рада, спільнота «Матері в молитві», учні 1–11 класів, студенти, учасники церковного хору. Кожен міг долу
читися до жертовного хреста, адже нести хрест – означає знайти своє покликання, взяти на себе хрест і виконати Богом призначене завдання. Мета  віруючої людини - наслідування Ісуса Христа у своїх думках,  вчинках,  помислах та намірах. Саме цього просили у Господа усі парафіяни під час хресної дороги, адже так  важливо  кожному з нас зупинитися на хвилинку і подумати про те, яким насправді є наше ставлення до Бога,  і чим ми можемо пожертвувати заради Нього. 

                 Yes                      Yes

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes

Yes Yes

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes

Переглядів: 567 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz