Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2021 » Апрель » 19 » Використання сучасних інноваційних технологій у викладанні фізики!
14:57
Використання сучасних інноваційних технологій у викладанні фізики!

        15 квітня 2Yes021 року в Гузіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відповідно до річного плану роботи міського методичного об’єднання  вчителів фізики, з метою підвищення фахового рівня  вчителів закладів загальної середньої освіти Болехівщини, відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів фізики на тему:  «Використання сучасних інноваційних технологій у викладанні фізики»  
      Метою засідання було підвищити інтерес до вивчення предметів природничо-математичного циклу, активізувати їх пізнавальну діяльність із застосуванням нових інформаційних технологій. 
      Науково-методи
чний модуль  «Інноваційні технології навчання у сучасній школі» підготувала методист ММЦ Корпан О.А.  Над практичними модулями працювали вчителі фізики Сеньків З.С. та  Бецин М.С. 
       Майстер-клас «Окремі аспекти використання онлайн-сервісу LearningApps при вивченні фізики»  та презентацію «Використання онлайн-сервісів в освітньому процесі»  успішно  провела  вчитель фізики з високим рівнем  професійної підготовки  Сеньків З.С.   
    Вчитель Бецин М.С. підготувала майстер-клас «Створення у програмі Mind map карти знань» та презентацію «Використання ментальних карт на уроках фізики»
     Завершилося засідання міського методичного об’єднання обміном думками та  враженнями. Учасники ділилися власним досвідом роботи і схвалили методичні рекомендації для використання в роботі вчителями фізики.

 

 

 

 

 

Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes

Переглядів: 153 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz