Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 203
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2019 » Апрель » 23

Yes

Завдання посту -  належно духовно приготуватися до Пасхи Христової. А це приготування проявляється у перегляді свого життя, стану своєї душі – відносин з Христом: віри, любові і довіри, згоди з Божою волею. В цьому часі маємо побачити, як часто ми зустрічаємося з Христом на дорогах свого щоденного життя, щоб потім працювати над тим у часі посту. А це неможливо без молитви. 
   Щороку педагоги школи єднають у молитві парафіян нашого села, щоб ще раз, бодай частково, відчути муки Христа і усвідомити, що він віддав своє життя за кожного з нас. Цьогорічна хода  була при ... Читать дальше »

Просмотров: 427 | Добавил: Оксана | Дата: 23.04.2019 | Комментарии (0)

Yes

16 квітня відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. Команда нашої школи «Відлік» також взяла участь у фестивалі і продемонструвала високу виконавську майстерність. «Відлік» - єдина команда, яка поєднала у своєму виступі знання правил безпеки, статистичні дані пожеж в Україні, стійку українську позицію, енергійні танці та змістовні пародії пісень. Чіткість, змістовність, лаконічність, вдале поєднання гумору та фактів, оригінальність, креативність - ось неповний перелік характеристик виступу наших дів ... Читать дальше »

Просмотров: 764 | Добавил: Оксана | Дата: 23.04.2019 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz