Меню сайту
Педагогічна преса
освітній портал Педагогічна преса
Цей день в історії
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 204
Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Користувачі OnLine:

Головна » 2019 » Апрель » 23 » Команда "Відлік" - переможець!
13:44
Команда "Відлік" - переможець!

Yes

16 квітня відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. Команда нашої школи «Відлік» також взяла участь у фестивалі і продемонструвала високу виконавську майстерність. «Відлік» - єдина команда, яка поєднала у своєму виступі знання правил безпеки, статистичні дані пожеж в Україні, стійку українську позицію, енергійні танці та змістовні пародії пісень. Чіткість, змістовність, лаконічність, вдале поєднання гумору та фактів, оригінальність, креативність - ось неповний перелік характеристик виступу наших дівчат. Прикро, що окремі члени журі не оцінили ні весь масштаб підготовки до виступу, ні сам зміст виступу, адже від костюмів, музичного супроводу, тексту виступу, плакату соціальної реклами – все було пройняте духом гордості за ДСНС, гордості та віри в Україну і тривоги за нашу безпеку.                                                                                                                                                           

Команда «Відлік» розділила І місце із командою ДЮП Болехівського ліцею №1 з різницею в один бал, проте наші учасники - еталон ДЮП, еталон честі, гідності, культури та справжнього українського духу!

 

 

 

 

Yes Yes Yes Yes

Переглядів: 769 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Освітні ресурси
/a>
Інформація на сайті створена для: вчителів, батьків, учнів, випускників ліцею, колег-освітян та всіх тих кого цікавить наш заклад.

Copyright MyCorp © 2024
uCoz